Nie jesteś zalogowany na forum.
┏╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┓
Rekrutacja
┗╋━━━━━━◥◣◆◢◤━━━━━━╋┛
Wymagania:
Min 13 lat
Prawo jazdy kat.B
Nienaganna opinia na serwerze
Wzór:
Nick:
Imię:
Dlaczego ty (Uzasadnij wypowiedź w 3 zdaniach):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na frakcję?:
Czy cierpisz na dysleksje?:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy przeczytałeś regulamin?:
Życzę powodzenia!
Nick:lypik000
Imię:Damian
Coś o sobie (minimum 5 zdań):Mieszkam w województwie Małopolskim, dokładniej rzecz nazywając bliskie okolice Kraków. Moim naczelnym zainteresowaniem są podróże, które często realizuje, najchętniej do ciepłych krajów, ale zimą też jest ciekawie. W wolnych chwilach, gdy tylko oderwę się od komputera lubię pojeździć rowerem, lub pobiegać pośród drzew. Od jakiegoś czasu zainteresowało mnie niebo, nawet nie wiecie ile można Sobie ułożyć z jednego zbioru gwiazd. Jeśli chodzi o mnie. Jestem osobą pogodną, lubię poznawać nowe osoby. Gdy widzę, że jest jakiś niepokój/nienawiść nie mogę nie zareagować, co czasami przeradza się w wadę. Staram się zachowywać odpowiednio do grona w którym obecnie jestem. Udzielałem się w niejednej akcji charytatywnej. Pomoc bezinteresowna daję mi największą satysfakcję, niezależnie od relacji między mną a tą osobą. Jeśli chodzi o zachowanie nie mam z nim problemów. Wiec tak podstawy mam na imię Damian,mój wiek to 17 lata i pochodzę z woj,Małopolskiego.W życiu prywatnym zajmuje się transportem po naszym pięknym kraju.W wolnym czasie lubię składać różne modele pojazdów i także zwiedzać.Interesuje się sportem i rożnymi służbami.To teraz tak krótko o moim charakterze jestem osobą otwartą. potrawie się bawić i wygłupiać lecz potrawie zachować powagę kiedy taka jest wymagana. Także dopasowuję się do grona ludzi z którymi gram.Lubie poznawać nowych i ciekawych ludzi. Nie łącze gry z życiem prywatnym.Szybko się uczę nowych rzeczy.Mam dystans do siebie.A resztę mojego charakteru trzeba poznać
Dlaczego ty (Uzasadnij wypowiedź w 3 zdaniach):Ponieważ już na nie jednym serwerze byłem w SAPD i się znam na robocie.Ponieważ myślę że, się nadam ponieważ mało widzę SAPD na tym oto właśnie serwerze i myślę że, bym mógł spędzać tu nawet 8 godzin na służbie .Ponieważ jestem ogarnięty,nie kłucę się z ekipa i byłem wiele razy w SAPD,mam też doświadczenie w tej frakcji.Jestem osobą spokojną, normalną i miłą. Zawsze, kiedy trzeba to pomagam.Lecz znam większość osób grających na serwerze i wiem, na co je stać. W sumie komunikatywność nie jest moją dobrą cechą, ale jeżeli trzeba się dogadać to nie ma z tym problemu. Niestety jak każdy mam swoje wady. Uważam, że jestem osobą kompetentną na to stanowisko, ale wszystko potwierdzi proces rekrutacyjny.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na frakcję?:8 godzin
Czy cierpisz na dysleksje?:nie
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy przeczytałeś regulamin?:TAK
Nick: RicK
Imię: Kamil.
Coś o sobie (minimum 5 zdań): Jestem Kamil. W tym roku będę miał 15 lat i jestem osobą z pomysłami i kulturą. Lubię gry komputerowe typu: MTA, GTA, Gothic, itp.....Jestem osobą dyskretną, i pomagającą.
Dlaczego ty (Uzasadnij wypowiedź w 3 zdaniach): Ponieważ jestem osobą, która się szybko uczy, pomaga, trzyma kulturę na wysokim poziomie, jestem osobą zdyscyplinowaną, ortografię trzymam w poprawnym poziomie.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na frakcję?: 2h-5h.
Czy cierpisz na dysleksje?: Nie.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy przeczytałeś regulamin?: Tak. "Kocham Kubę".
Nick:lypik000
Jestem na tak, czekam na odpowiedź lidera frakcji. Zapoznaj się jeszcze z regulaminem SAPD.
Nick:RicK
Tutaj bez wątpienia jestem na tak, ale już więcej nie odwalaj - bo uznam to za złą opinie na serwerze, czekam na odpowiedź Kubeeqa
Ze względu iż jestem Właścicielem serwera, propozycję pozostawiam na nową edycję, ponieważ nowa paczka.
Co do lypika-nie, ponieważ znam go z innego serwera i wiem jaki jest
A co do Ricka- gratuluję
Koniec przerwy Technicznej. PODANIA DO KAZDEJ FRAKCJI ON, dopóki nie zamknie lider
Nick:ChudyShow
Imię:Jakub
Coś o sobie (minimum 5 zdań):Lubie grac w gry np. mta , gta , fortnite , mieszkam w Dąbrowie Górniczej , kocham grac lubie plywac , urodziłem się w 2004 roku , mam na imie jakub
Dlaczego ty (Uzasadnij wypowiedź w 3 zdaniach):chcę zobacz jak to jest być w polici , nie mam pracy , zbieram na dom
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić dziennie na frakcję?:5 godzin
Czy cierpisz na dysleksje?:NIE
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TAK
Czy przeczytałeś regulamin?:Tak (Kocham Kubę)
Na nie. Podanie w żadnym stopniu nie jest rozpisane, wymieniłeś tylko w co grasz i co lubisz.